S.V.  Zuidermeer

Kampioen

JO14 KAMPIOEN

Zaterdag 21 mei werd de jo14 kampioen. Toppers van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Veel succes en veel voetbalplezier volgend jaar als jo15.

Groet SV Zuidermeer

JO14 ZUIDERMEER KAMPIOEN

Zaterdag 21 mei was een spannende dag voor de jo14. Er moest gevoetbald worden tegen Enkhuizen en bij winst waren zij kampioen.

Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd maar Enkhuizen was een taaie tegenstander en wist zelfs een doelpunt te maken. Na een schietgebedje en een goede peptalk van Ben en Michel begon de tweede helft. Het ging meteen al iets beter en na een paar minuten wist Delano een foutje van de keeper te benutten. Niet veel later scoorde Delano ook de 1-2. Nadat Jur op wonderlijke wijze de 1-3 gemaakt had konden de vele toeschouwers bijna opgelucht adem halen en hun mooie spandoek neerzetten. Jur schoot ook nog de 1-4 binnen en toen kon het niet meer fout gaan. Na het laatste fluitsignaal felicitaties, foto’s en terug naar Zuidermeer. Ff lekker  eten en daarna op de kar voor een ronde door Spierdijk en Zuidermeer. Jongens, coaches en trainers van harte gefeliciteerd en heel veel succes volgend jaar als jo15.